Thursday, March 31, 2011

....

Di tAip noor at Thursday, March 31, 2011 0 comments Links to this post
.....................  M.A.L.A.S  ...............................

Saturday, March 26, 2011

Kau buat apa ha ADI???

Di tAip noor at Saturday, March 26, 2011 0 comments Links to this post

ADI : nor nci (kunci)

AKU : ye nci

(pusing belakang je tengok tengah korek tabung aku dengan SPANAR..)

ceh bertuah punye budak...patut la nci...nci..nci..rupenye dok korek tabung aku yg berkunci tu.. 

pastu panggil along die plak nk bukak tabung tu

aku nk tengok gak berjaya ke tak die bukak tabung tu..bwhahahhaha



Thursday, March 17, 2011

kulit ade spare ke???

Di tAip noor at Thursday, March 17, 2011 0 comments Links to this post
peristiwa di suatu petang....

airil : ciknor ade ke?

aku: ha? ade ape?

airil : ade ke? (sambil belek kaki mami die yang tgh makan)

aku: ha???? 

ooo aku rase die tanye kulit die yang terkena ekzos motor tu yang dah terbakar tu. Dah tak ade kulit la. Ada la besar sikit dari duit 50sen tu.

Aku: eh cube tanye kot kt kedai mamak ade ke. Kot ade jual. Tapi rase tak ada la.

Airil : Ade ke? (Muka dah cembeng)

Aku: Tak de la. Allah dah bagi cukup2 je. Tak ade lebih.

Airil : huhuhuhuuh 

Dah nangis la plak budak ni. Hahahaha

Aku pun dah confuse. Die boleh terfikir kulit yang hilang tu akan ada ganti. pastu boleh cari kulit tu semula. Memang kulit boleh tumbuh balik tapi tak mungkin dalam keadaan asal. Eh tumbuh ke? Tapi akan ade parut..hahahhaha

Adoyaiiii.....

Oh ade lagi satu...

Airil : Sape nak kencing manis. (Sambil geledah beg sekolah aku)

Aku : Eh apsal lak kencing manis.

Airil : Ni kan manis. (Sambil tunjuk biskut senbei yang die ambil dari beg aku tu)


Airil..Airil....
























Friday, March 11, 2011

Peristiwa di pagi hari

Di tAip noor at Friday, March 11, 2011 0 comments Links to this post
perstiwa di pagi hari. pada satu saat, ketika dan waktu bermain-main diluar rumah. dalam keadaan terpaksa sebab budak kecik ni dah berlari ke luar. (baru je kejap tadi berlaku haishhh..sabtu 8 pagi..abaikan date kt blog..tak tau mana nk tukar..ceh)

lembu : auuuukkkk
aku : amek adi ni
adi : amek adiiii
lembu : aauuuuukkkk
aku : adi lembu panggil adi. cepat angkat tangan 'saya'
adi : aya (sambil angkat tangan)
aku : bwahahahah (gelak setan)
lembu : aauuuuukkkkkk
adi : amek kau (sambil baling batu) amek nor...
aku : erk (aii aku lak yang terkena)

tapi ada lagi dasyat..

peristiwa di petang hari pada sesuatu ketika dahulu.....

aku sedang bersantai dalam bilik. airil dan along di luar bermain-main. 


lembu : aauuuuukkkk
airil: along lembu tu panggil cik nor aauuuukkkk
along: aah la
aku : ceh kurang asam betul korang (sambil menjerit dr dalam bilik)


kenapa mesti aku yang selalu terkena.. ade yang nak jawab???? sila jawab..



























Wednesday, March 9, 2011

mudakah aku atau mata kau dah rabun dik oiiiii

Di tAip noor at Wednesday, March 09, 2011 0 comments Links to this post
student : dik..dik
aku: o ye..
student : mana tempat survey ha
aku: hah survey?? (muke blur..survey?? byk survey la sini)
student : o itu dewan kuliah utama
aku : oo naik atas belok kanan kt situ je..dekat je (kalo x jumpe..sori la aku mmg failed tunjuk arah)
student : tq ye

adik? aku nmpk muda sgt kah ari ni..sebab tak pakai spek ke..oo kena pakai contact lense blk la jawabnye...ke sbb aku tak pakai baju batik so nmpk cam student?? huahauahua

Wednesday, March 2, 2011

fening...

Di tAip noor at Wednesday, March 02, 2011 0 comments Links to this post
kejap lagi ade test geologi...fening sudahhh...

Tuesday, February 15, 2011

Terima Kasih..

Di tAip noor at Tuesday, February 15, 2011 0 comments Links to this post
Terima kasih pada keluarga dan kawan2 yang wish untuk hari lahir saya yang ke tuuuuttt...ceh konon rahsia...

Terima kasih pada suami ku yang menghabiskan duit demi isteri tercinta ni. (Macam text grammy award lak kan..oo grammy award tu..tak mudah..bukan AJL bukan anugerah skrin..)

Semalam makan2 kt Sweet Chat di The Mines. Sebenarnya dari malam sebelum tu nak pergi tapi tak sempat sebab dah lewat sgt pergi Mines so shopping brg PC je la.

Tak payah cerita banyak la..Tengok gambar je la..



 Hmm nak makan ape ni..takdo yang kono ngan tokak den ni ha..



                 Spaghetti with Black Pepper Chicken











Spicy Smoked Beef Pasta (Pasta Daging Salai Masak Lomak Cili Api) :)

Pedas ni weh..









                      Brazillian Coffe




Durian Pancake

(Konon nak tapau tapi semua dah lupe..apa daaa...)











                                        Air....












Ice Chocolate



                                       Dessert









Muka Lapar..Makanan tak sampai lagi


                                                            
                                   Curry Laksa








Baked Mac N Cheese










Muka happy sebab dah dapat makan









Makan dengan khusyuknye..erk apsal Ecah wat muka camtu pun i tak tau..huahauha










                              No komen....bwahhaha

 

Apa-apa Pun OK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei